• 69-5img-g-beach_banner

Pushime

 

ARS Travel Group me ekipë profesionale tashmë me sukses organizon paketë aranzhmane me charter fluturime në destinacione te ndryshme siç janë: Turqia, Egjipti, Maldive, Dubai, Spanja, Itali etj.

Organizimi i pushimeve verore, pushimeve dimërore, festave dhe vikendeve tuaja është sfidë për ne, kurse potenciali jonë profesional është i gatshëm që çdo ide tuajën ta realizojë në mënyrë kualitative, me afat optimal dhe modesti e maturi.

 

 

 

Dërgo kërkesë për rezervim!

 

Klient i nderuar, plotësoni formën e paraqitur si më poshtë në lidhje me kërkesën tuaj për çfarëdo destinacioni botëror.

 


 

Përgjigja ndaj kërkesës suaj do te kthehet brenda 30 min. përmes e-mailit ose telefonit.

Na kontaktoni online!

Emri

E-mail

Telefoni

Mesazhi